• Per seizoen worden er bij SC Botlek al snel 800 ballen gebruikt. Op zich niet vreemd voor een voetbalvereniging en ook zeer essentieel voor onze geliefde sport. Een fors aantal ballen overleeft het seizoen en kan meegenomen worden naar het volgende seizoen. Maar elk seizoen hebben we wel zeker 300 nieuwe ballen nodig. Dat betekent dat er aan het begin van het seizoen voor heel veel geld ballen besteld moeten worden. Normaal sparen we lopende het seizoen voor deze aanschaf. De coronacrisis heeft z’n sporen echter nagelaten en dat maakt dat we wat kritischer moeten zijn op onze uitgaven en daarmee ook op de aanschaf van ballen.

  I.s.m. onze hoofdsponsor Top Sportwear hebben we een actie bedacht die hopelijk niet alleen de club helpt maar ook zorgt dat er straks veel blije voetballers rondlopen. Samen met Top Sportwear hebben we de “sponsor een bal” actie bedacht. Tot 1 oktober a.s. proberen we via deze vorm van crowdfunding zoveel mogelijk ballen met jullie te sparen. Iedereen kan meedoen.  Leden, ouders, bedrijven, de buurman, opa en oma, een bedrijf en wie dan ook kan een bal sponsoren voor een specifiek team. Normaal kost een bal € 39,99, maar Top Sportwear biedt een originele wedstrijdbal voor deze actie aan voor slechts € 24,00.

  Het is mogelijk alleen een bal te sponsoren, samen met anderen óf een deel van een bal. Er kan aangegeven worden voor welk team de bal gesponsord wordt. Indien gewenst dan wordt de naam van de sponsor (of sponsors) die dag bekend gemaakt op de website en in de kantine, met vermelding voor welk team de bal wordt gesponsord. Na de wedstrijd zal de bal in gebruik genomen worden als trainingsbal.

  Door deel te nemen aan deze actie helpt u de club enorm en vergeet niet dat het voor de jeugdteams enorm leuk is om met een gesponsorde wedstrijdbal af te trappen. Deelname aan de actie kan door op onderstaande knop te drukken of door een bal te bestellen in de winkel van Top Sportwear.

  Elke euro zal omgezet worden in ballen voor de vereniging!

  Bedankt!

  ballen voor SC Botlek