Locatie: Home>De Club>Club van 50
 

Club van 50


Inhoudsopgave
Lid worden?
Introductie

Bestuur

FinanciŽle gegevens
Aanvragen donaties
Geschiedenis

Nieuws
01-09-2018 - Een nieuw seizoen is weer begonnen. We verzoeken alle leden om de bijdrage voor het nieuwe seizoen weer te voldoen.


Vriendelijke groeten,
Bestuur Club van 50
 

Leden Club van 50
In alfabetische volgorde, mits contributie 2018-2019 is betaald.
Leden met * staan (nog) niet op tegelplateau (tussentijds lid geworden of tussentijds betaald). Die komen bij de volgende stickerplakactie op het bord.
Bijgewerkt t/m 18-11-2018

Cain en Cailey Laats Ron van BergemWil Beskers
Marijke BeskersJulia den Boer Thea Bruin
Joop DiepstratenLeo van DuinBert Goedendorp
Gloria HardyWillem HeijdackerAnnelies Heijdacker
Ben HerbersGerard van der HoevenPaul van der Hoeven
Hetty van der HoevenPeter HolvastFam Jalimsingh
Joke KlaassenAndre KokjeSem vd Berg & Nina van Leenen*
John van de LoosdrechtRyan en Owen de Meersseman Jan van der Meijde
Michiel van MourikArie NoordermeerNico van Noort
Andre van NoortStijn van NoortNiels van Noort
Paul van NoortHugo de PenningFamilie van Putten *
Window Milco RoosFrans Stadhouders
Charles TillemanArno Wierda


Status lidmaatschap
De leden van de club van 50 kunnen hier de status van hun lidmaatschap controleren. Je ziet van welke jaren de bijdrage is ontvangen en welke nog gedaan moeten worden. >>>

Lid worden
Iedereen kan lid worden van de Club van 50. Wat we met het geld doen staat hieronder beschreven.

Wilt u lid worden, benader svp een bestuurslid of stuur een e-mail naar info(at)scbotlek.nl. Vermeld aub uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en maak de bijdrage over. U ontvangt namelijk geen acceptgiro vanwege de relatief hoge kosten om een acceptgiro te verwerken.

Uw naam op het tegelplateau
Met ingang van december 2016 wordt uw naam ook op het tegelplateau in de kantine getoond indien u lid wordt van de Club van 50. Als u tussentijds lid wordt kan het even duren voor uw naam er op staat. We maken de naambordjes maar een aantal maal per jaar.
Uw naam blijft op het bord staan zolang de jaarlijkse bijdrage aan de Club van 50 wordt voldaan. Indien u niet betaald, dan kan uw naam weer van het bord worden verwijderd.
Aan het maken van het naambordje zijn verder geen kosten verbonden. Die neemt de Club van 50 voor zijn rekening.
 

Introductie
Binnen SC Botlek is ook een Club van 50 actief. De Club van 50 ontleent haar naam aan de hoogte van de jaarlijkse bijdrage, die 50 ouderwetse guldens bedroeg. Tegenwoordig is de bijdrage €25. De Club van 50 heeft haar eigen statuten en reglement en functioneert onafhankelijk van SC Botlek. Doelstelling van de Club van 50 is om op diverse manieren een wezenlijke bijdrage te leveren aan het welzijn van SC Botlek. Dit gebeurt door het doen van financiŽle bijdragen aan activiteiten ten behoeve van de jeugd (jeugdkamp, internationale toernooien, etc.), alsmede het doen van schenking van zaken ten behoeve van de gehele vereniging.
 

Door de Club van 50 worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor haar leden, maar ook voor niet-leden, zoals klaverjasavonden, bingoavonden, etc. Deze activiteiten worden vermeld op de activiteitenkalender.

Bestuur
Met ingang van 14 mei 2018 bestaat het bestuur van de Club van 50 uit de volgende personen.

Voorzitter Ron van Bergem
Penningmeester Vacature
Secretaris Gloria Hardy


 


Gegevens
Het rekeningnummer voor contributies is:
NL75 INGB 0003 6442 21 tnv Club van 50 van SC Botlek, Spijkenisse

Donaties
Naar aanleiding van besluiten tijdens de ledenvergadering van 12 juni 2008 is het donatie-beleid aangepast. Donaties moeten gerelateerd zijn aan voetbalactiviteiten of aan de gehele club. Voor meer informatie kunt u terecht bij het bestuur, alwaar u ook een aanvraag voor een donatie kunt indienen.
Een donatie moet schriftelijk (e-mail mag ook) worden ingediend met daarin in elk geval vermeld de volgende zaken: Omschrijving van de activiteit, begroting, aantal deelnemende Botlekleden, datum activiteit.

Hoe het begon
Op 26 april 1993 is na een idee van de heren Arie Noordermeer, Joop Bogaards en Paul Tilleman, de Club van 50 SC Botlek opgericht. En dankt de naam aan de fl. 50,00 contributie die elk lid per jaar in kas brengt. Er werd begonnen met 43 leden in het eerste jaar.
Met de komst van de euro in 2002 is besloten de contributie vast te stellen op €25.

Activiteiten
De club van 50 organiseerde diverse activiteiten, zoals bingo avonden, klaverjassen, chinees eten, dansavonden en diverse loterijen.

Dieptepunt
Op 30 juli 2005 overlijdt ons bestuurslid Jan Maas. Onder grote belangstelling van onder andere leden van de Club van 50 is op 3 augustus 2005 afscheid genomen van Jan.
Zijn humor en inzet (Jan zorgde immers voor veel nieuwe leden) zullen wij nooit vergeten.

12Ĺ jaar lid
In oktober 2005 waren onderstaande leden 12Ĺ jaar lid.

Herman Balkestein, Hennie Blanken, Joke Bogaards, Joop Bogaards, Joop Diepstraten, Bert Goedendorp, Johan Hoekstra, Gerard van der Hoeven, Peter Holvast, Corry van Hulst, Andre Kokje, John van de Loosdrecht, Paul van Noort, Ron van Bergem, Willem Heijdacker en Ben Herbers.

Lid van verdienste
Joop Bogaards en Ron van Bergem werden in oktober 2005 benoemd tot lid van verdienste van de Club van 50 SC Botlek.

Klik hier voor vergroting foto

Leuk
Op vakantie in Tenerife reden bestuursleden van de Club van 50 achter een auto met een bijzonder kenteken: 0025 CVV. De oplettende Botlekkers zagen direct het verband: Voor 0025 euro is men lid van de Club van Vijftig (afgekort tot CVV). Zelfs het landenteken van Spanje (E) ervoor past goed als euro-teken. Toeval?