Vacatures

Er is bij de club behoefte aan vrijwilligers. Benieuwd voor welke werkzaamheden we zo al hulp zoeken?
Kijk in de vacaturekrant. >>>

Programma

Deze week >>>

Barbezetting

Zaterdag 01-06-2019
Team: 6e
naam via teamleider
naam via teamleider

Zaterdag 08-06-2019
Geen planning

Complete planning bij Ledeninfo/Barbezetting

Vreemd menu?

Gebruikt u Internet Explorer 10 of 11 en ziet het menu aan de linkerkant er vreemd uit? Gebruik Chrome, Firefox of Edge als browser. Wilt u toch Internet Explorer blijven gebruiken? Kijk hier voor de oplossing >>>

Uitnodiging vrijwilligersavond
Als bestuur zijn wij trots op de vele mensen die binnen de vereniging actief zijn. Zonder al deze mensen kan de vereniging niet goed functioneren!! Op zaterdag 29 juni 2019 nodigen wij daarom alle vrijwilligers met partner uit! Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom voor een gezellige avond met een hapje en een drankje. >>>
Vlag bij Botlek
Pannenkoekenmiddag
Woensdagmiddag 12 juni is er bij Botlek een gezellige pannenkoekenmiddag voor de jongste jeugd.
Meer info en inschrijven >>>
   
Botlek treft SCO '63 in nacompetitie 25 mei 2019
De laatste wedstrijd van het reguliere seizoen ging verloren voor Botlek (uit bij Rhoon, 4-1) dat de blik natuurlijk al weken op de nacompetitie voor lijfsbehoud heeft.

Zaterdag treft Botlek buurman SCO '63 in het eerste duel van de nacompetitie. In totaal 8 teams gaan de strijd aan voor één plaats in de 3e klasse.

Hieronder het schema. Alle wedstrijden worden in één duel beslist, eventueel met verlengingen en strafschoppen volgens het ABBA-systeem.  


Eerste Ronde (1 juni)
1. ZBC'97 - Rockanje
2. Botlek - SCO'63
3. WFB - ZBVH
4. Pernis - DVV'09

Tweede Ronde (8 juni)
A. Winnaar 1 - Winnaar 2
B. Winnaar 3 - Winnaar 4

Finale (15 juni, Neutraal Terrein)
Winnaar A - Winnaar B. 

   
Sponsors maken presentatiezuil wedstrijdbal mogelijk en primeur voor Meiden van de Molen 17 mei 2019
Bij de laatste competitiewedstrijd van SC Botlek zal de fonkelnieuwe presentatiezuil voor de wedstrijdbal gepresenteerd worden. Deze zuil is mede mogelijk gemaakt door De Klussenier Henk Kraak, HUBO Eijgelsheim en Topsportprijzen.

We zijn zeer blij en trots dat deze sponsors dit mogelijk hebben gemaakt.

Op 18 mei a.s. zal de zuil voor het eerste te zien zijn. De primeur om de wedstrijdbal te mogen presteren op de zuil is voor

Restaurant Meiden van de Molen.Het restaurant op het Noordeinde, gevestigd in de alom bekende molen van Spijkenisse, heeft zich als sponsor verbonden aan onze vereniging en zal de komende jaren meerdere initiatieven ondersteunen.

Trots als zij en wij zijn, is de wedstrijdbal de afgelopen 2 weken al gepresenteerd geweest in het restaurant en daarmee werd bijna letterlijk de "malle meimaand van De Meiden" afgetrapt.

En op 18 mei hebben "De Meiden" dus de primeur om de bal te mogen presenteren voor de laatste thuiswedstrijd tegen vv Vierpolders.

De Meiden houden dus ook van SC Botlek

   
   
Eerste deursponsor een feit 15 mei 2019
Hoe gaaf moet het zijn als je als sponsor je 'eigen kleedkamer hebt', of in elk geval de naamgeving mag doen?

De sponsorcommissie kreeg eerder dit jaar het idee om voor ondernemers nieuwe mogelijkheden te creëren om hun binding met (of ondersteuning van) SC Botlek zichtbaar te maken. Voor onze vereniging een kans op inkomsten en sponsorwerving en voor sponsors een unieke en originele kans om zichtbaarheid te vergroten.

Na overleg over het ontwerp was de eerste betrokken ondernemer (en lid) snel gevonden om kleedkamer 9 om te dopen in de Klussenier Henk Kraak kleedkamer. We bedanken Henk Kraak nadrukkelijk hiervoor!

Lijkt het jou ook leuk om met je bedrijf "shirtsponsor" te zijn van een kleedkamerdeur? Neem dan snel contact op via sponsoring@scbotlek.nl. Dit is ook het mailadres voor ideeën of suggesties t.a.v. sponsoring.Foto van de deur van kleedkamer 9

Kleedkamer 9 is van de selectie

   
Trainersnieuws 7 mei 2019
Huidig selectietrainer Arjan Vuik gaat volgend seizoen naar vv Spijkenisse. Hij gaat daar het 2e elftal trainen en wordt toegevoegd aan de staf van de selectiegroep. Arjan, veel succes bij vv Spijkenisse!

Leroy de Visser, trainer van het 2e, is dit jaar begonnen aan zijn opleiding voor het certificaat trainer coach 2. Dinsdag deed Leroy examen met een praktijkvorm voor onze eigen selectie. Leroy is geslaagd. Dit kon ook niet anders want er zijn er maar weinig zo gedreven en enthousiast als Leroy. Van harte gefeliciteerd Leroy. >>>

   
12 juni: Pannenkoekenmiddag voor de jeugd 4 mei 2019
Woensdagmiddag 12 juni a.s. (van 13.30 uur tot 17.00 uur) organiseren wij weer de jaarlijkse SC Botlek Pannenkoekenmiddag voor de jeugd (t/m de JO13). De hele middag worden er leuke voetbalactiviteiten georganiseerd (spelletjes, partijtjes, oefeningen etc) en tussendoor worden er heerlijke pannenkoeken gegeten.

Info en opgeven >>>

   
Wil jij Verenigingsscheidsrechter worden? 3 mei 2019
Geen wedstrijd zonder scheidsrechter. Maar dan moeten die er wel zijn. Gelukkig hebben we al een aantal enthousiaste, sportieve vrijwilligers die wekelijks de wedstrijden in goede banen leiden.

Maar we hebben er meer nodig (m/v). Lijkt jou het leuk om in samenwerking met de trainers en spelers een wedstrijd in goede banen te leiden? De KNVB biedt een opleiding aan die bestaat uit 4 avondbijeenkomsten met praktijkoefeningen op locatie en het fluiten van oefenwedstrijden op onze eigen club. Botlek draagt zorg voor de betaling van je opleiding. Lijkt fluiten jou ook leuk? Probeer het gewoon!

Zou je graag deze opleiding willen volgen, stuur dan een mail naar Elles den Boer: secretaris@scbotlek.nl. Minimale leeftijd is 14 jaar.

   
Privacy reglement en protocol cameratoezicht 2 mei 2019
Recent heeft SC Botlek twee documenten opgesteld.

In verband met veranderende privacywetten is er een privacy-reglement opgesteld waarin wordt vastgelegd welke persoonsgegevens SC Botlek opslaat en gebruikt.

Recent is er bij Botlek ook camera-toezicht. Ook dit is aan regels gebonden en dit wordt toegelicht in het protocol cameratoezicht SC Botlek.

Beide documenten staan bij Ledeninfo/Documenten >>> en zijn daar in te zien en/of te downloaden.
   

Eerder nieuws
[07-05] Trainersnieuws van Arjan en Leroy...>>>
[09-04] Bestuursmededeling: Dennis en Liesbeth stoppen...>>>
[21-03] Bericht van de voorzitter...>>>
[06-03] Nieuwe trainer Botlek: Ad Reijtenbagh...>>>
[28-02] Botlek in de pers: Gebroeders Oppong...>>>
[14-01] Jaron Vicoria: Van Botlek naar Feyenoord...>>>
[13-01] Strandtraining voor de jeugd; JO12 teams blinken uit...>>>
[11-01] Marco van Putten nieuwe voorzitter van Botlek...>>>
[11-01] Nieuw bestuur treedt aan tijdens ALV...>>>
[21-12] Mannen achter de schermen...>>>
Meer nieuws in de nieuwsarchieven (zie Laatste nieuws in het menu)