Vacatures

Er is bij de club behoefte aan vrijwilligers. Benieuwd voor welke werkzaamheden we zo al hulp zoeken?
Kijk in de vacaturekrant. >>>

Programma

Deze week >>>

Barbezetting

Zaterdag 27-04-2019
Team: 4e
naam via teamleider
naam via teamleider

Zaterdag 04-05-2019
Team: 6e
naam via teamleider
naam via teamleider

Complete planning bij Ledeninfo/Barbezetting

Vreemd menu?

Gebruikt u Internet Explorer 10 of 11 en ziet het menu aan de linkerkant er vreemd uit? Gebruik Chrome, Firefox of Edge als browser. Wilt u toch Internet Explorer blijven gebruiken? Kijk hier voor de oplossing >>>

Bericht van de voorzitter
Eind maart stuurde onze voorzitter een nieuwsbrief waarin hij uit de doeken doet hoe Botlek er voor staat en waar Botlek hulp kan gebruiken. De nieuwsbrief is hier nog na te lezen. >>>
Vlag bij Botlek
   
#HUBO Helpt 23 april 2019
Met de slogan #HUBOhelpt richt Hubo Eijgelsheim zich niet alleen op de doe-het-zelver, maar ook op de klant die niet altijd de tijd en/of zin heeft om het zelf te doen.

Hubo Eijgelsheim is al jaren sponsor bij SC Botlek. Het voetbalhart van Eijgelsheim is harder gaan kloppen voor onze club en de slogan #hubohelpt mag in breder verband worden gezien. HUBO heeft onlangs besloten om niet alleen de huidige sponsoruitingen te vernieuwen, maar ook te verdubbelen. Helpen doet HUBO zeker.

De winkel aan de Oberonweg in Spijkenisse kent niet alleen een breed assortiment, maar ook een zagerij en showroom voor o.a. deuren en zonwering. We bedanken Hubo zeer voor de ondersteuning aan onze club!

   
Botlek verliest thuis van Jonge Spartaan 20 april 2019
Botlek speelde thuis tegen De Jonge Spartaan. Het duel begon redelijk voor Botlek met een aantal kansen maar nog voor de rust liep Botlek tegen een paar tegendoelpunten op. Die klappen kwam de ploeg niet meer te boven na rust.

Na de 0-2 ruststand werd het ook nog 0-3 en daarmee vervloog het laatste restje hoop. Stef Oppong kon nog wel met een doelpuntje de achterstand enigszins verkleinen maar in de buurt van een resultaat kwam Botlek niet meer.

Volgende week (Koningsdag) is Botlek vrij. Er is dan helemaal geen programma.

 

   
   
Bestuursmededeling 9 april 2019
Na zich heel veel jaren voor de club te hebben ingespannen, hebben Dennis en Liesbeth van Looijen aangegeven in het nieuwe seizoen niet terug te keren binnen een bestuurs-, commissie en/of vrijwilligersfunctie. Zestien jaar lang hebben zij zich bijna dagelijks ingespannen en veel uren besteed om van alles binnen de vereniging te organiseren en te doen. Vaak zichtbaar, maar zeker minstens net zo vaak onzichtbaar. Omstandigheden, keuzes en ontwikkelingen binnen de club hebben er voor gezorgd dat het enthousiasme is verdwenen en het tijd is voor andere dingen.

Als bestuur hebben we dit besluit met enige treurnis tot ons genomen, maar geaccepteerd. Beiden hebben aangegeven dit seizoen af te maken en zaken netjes over te dragen aan nieuwe, enthousiaste vrijwilligers. De komende maanden gaan we er in elk geval voor zorgen dat de taken zo goed mogelijk georganiseerd gaan worden. Los van enthousiaste vrijwilligers roept het bestuur kandidaten voor de functie van bestuurslid jeugdzaken op zich aan te melden via voorzitter@scbotlek.nl

Met dit bericht past het een club als SC Botlek Dennis en Liesbeth nu al te bedanken voor hun enorme inzet en betrokkenheid en het voornemen om alles de komende maanden over te dragen. Aan het eind van het seizoen zullen we hier zeker nogmaals bij stilstaan.

Het Bestuur SC Botlek

   
Nieuwe sponsor NBK zoekt SC Botlek op! 29 maart 2019
Vaak is het hard werken om sponsoren te betrekken bij SC Botlek, maar soms toont een bedrijf haar maatschappelijke betrokkenheid en meldt zich zelf. NBK is zo'n bedrijf. Het al jarenlang in Spijkenisse gevestigde bedrijf aan de Malledijk wil graag wat doen aan haar naamsbekendheid en wat terugdoen voor haar omgeving.

NBK biedt een neutraal platform voor alle logistieke activiteiten. Van standaard oplossingen zijn zij niet, maar van maatwerk dienstverlening des te meer. Prachtig dus dat er een partnerschap tussen NBK en SC Botlek is ontstaan. Op 28 maart 2019 kwamen vertegenwoordigers van NBK naar SC Botlek om nader kennis te maken en het inmiddels geplaatste reclamebord te bewonderen. Gezien de foto is er al een goede chemie ontstaan. We bedanken NBK voor hun getoonde betrokkenheid en wensen hen goede zaken.


Heeft u zelf een tip of concreet voorstel m.b.t. sponsoring neem dan contact op met sponsoring@scbotlek.nl


   
Doet de VAR zijn intrede bij SC Botlek? 27 maart 2019
SC Botlek heeft een nieuwe bordsponsor aangetrokken.
Security Discounter zal de kantine en aanpalende gebouwen voorzien van een camerasysteem, zodat al onze spullen (en die van onze bezoekers) beter beschermd zijn. Om de samenwerking tussen SC Botlek en de leverancier in beveiligingssystemen extra luister bij te zetten, heeft Security Discounter een speciale actie opgezet.

Security Discounter heeft een camerasysteem samengesteld, speciaal voor leden van SC Botlek. Alle leden krijgen 10% korting op alle camera sets, maar de SC Botlek camera set is te koop voor €360,= ipv €488,=.
U vindt de aanbieding hier.

Of zoek in de webshop met het zoekwoord Botlek. Als u bij het afrekenen de kortingscode invult, daalt de prijs aanzienlijk. Daarnaast ontvangt u ook de Security Discounter service: Niet goed, direct uw geld terug & hulp nodig? Altijd contact opnemen!

Kortingscode voor de 10% korting op alle camera sets: Kampioen
Kortingscode voor de speciale SC Botlek camera set: Botlek
De aanbieding is geldig tot 1 juni 2019

Dat is nog niet alles: 5% van alle omzet zal worden overgemaakt aan de vereniging. Zo scoort iedereen. Het spreekt voor zich dat het gebruik en beheer van het camerasysteem gebonden is aan regels. Bezoekers zullen gewezen worden op het beveiligingssysteem en er zal een cameraprotocol opgesteld worden om het beheer en gebruik te borgen in kader van de privacyregels.

Heeft u zelf een tip of concreet voorstel m.b.t. sponsoring neem dan contact op met sponsoring@scbotlek.nl


   
   
Tools & Pumps Trading Centre sponsort SC Botlek 25 maart 2019
Hierbij mogen we Tools & Pumps Trading Centre welkom heten als nieuwe bordsponsor.
Tools & Pumps Trading Centre is een technische groothandel die producten levert aan scheepvaart, offshore en Industrie.

Pneumatisch, elektrisch en hydraulisch gereedschappen en pompen zijn de hoofd artikelen. Maar ook bijhorende accessoires en onderdelen zitten in het leveringsprogramma. Dat in voetbal alles mogelijk is weten we al langer, maar de service die Tools & Pumps biedt kent ook het motto: "alles is mogelijk".

Door innovatie, weet Tools & Pumps Trading Centre succesvol te zijn. Met een dergelijke instelling en motto mogen we trots zijn dat Tools & Pumps Trading Centre opgenomen is in het netwerk van betrokken sponsors van SC Botlek.

Heeft u zelf een tip of concreet voorstel m.b.t. sponsoring neem dan contact op met sponsoring@scbotlek.nl


   
1, 2, 3, ..... koffie 24 maart 2019
123Inkt.nl sponsort Botlek met gratis koffiebekers. 123inkt.nl heeft de beste webwinkel van Nederland en is actief op het gebied van sponsoring en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bij SC Botlek zoeken we altijd naar creatieve manieren om onze club te ondersteunen.
Dit kan in de vorm van een financiële sponsorbijdrage of in een andere vorm om onze kosten te verlagen, we staan overal voor open. Eén van de bedrijven die een speciaal plekje in het hart heeft voor (jeugd) voetbal is 123inkt. De marktleider in de verkoop van inktcartridges heeft inmiddels een heel breed assortiment om huishoudens, ondernemingen en verenigingen te ondersteunen.

De meervoudig winnaar van de publieksprijs "beste webwinkel van Nederland" is zeer actief op het gebied van sponsoring en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hun betrokkenheid vertaalde zich onlangs in de levering van 10.000 gratis koffiebekers aan onze vereniging. Hiermee hebben we een aardige voorraad om onze vertrouwde en lekkere koffie te schenken aan leden en bezoekers, nu dus in een bekertje van 123inkt.nl!

123inkt heel erg bedankt!

Heeft u zelf een tip of concreet voorstel m.b.t. sponsoring neem dan contact op met sponsoring@scbotlek.nl

   

Eerder nieuws
[21-03] JO12-2 is team van de maand...>>>
[06-03] Nieuwe trainer Botlek: Ad Reijtenbagh...>>>
[28-02] Botlek in de pers: Gebroeders Oppong...>>>
[14-01] Jaron Vicoria: Van Botlek naar Feyenoord...>>>
[13-01] Strandtraining voor de jeugd; JO12 teams blinken uit...>>>
[11-01] Marco van Putten nieuwe voorzitter van Botlek...>>>
[11-01] Nieuw bestuur treedt aan tijdens ALV...>>>
[21-12] Mannen achter de schermen...>>>
[18-12] JO8-1 sluit jaar 2018 in stijl af...>>>
[07-12] Advies van de commissie Invulling Nieuw Bestuur...>>>
Meer nieuws in de nieuwsarchieven (zie Laatste nieuws in het menu)