Snelkoppelingen
Club van 50 >>>
Aanmelden >>>
Opzeggen lidmaatschap >>>
Procedures en richtlijnen >>>
Veel gestelde vragen >>>
Uitleg over JO9, etc >>>

Programma
Deze week >>>

Barbezetting
Zaterdag 23-02-2019
Team: 3e
naam via teamleider
naam via teamleider

Zaterdag 02-03-2019
Team: VE 1
naam via teamleider
naam via teamleider

Complete planning bij Ledeninfo/Barbezetting

Vreemd menu?
Gebruikt u Internet Explorer 10 of 11 en ziet het menu aan de linkerkant er vreemd uit? Kijk hier voor de oplossing >>>

Jumbo spaaractie
Vanaf 16 januari start bij de Jumbo's in Spijkenisse (Maaswijk, Groenewoud en Waterland) een spaaractie voor gepersonaliseerde clubartikelen. Meer info >>>


Nieuwsbrief
De leden hebben via de mail een nieuwsbrief ontvangen. Voor wie de mail gemist heeft en voor de overige belangstellenden kan de nieuwsbrief hier gedownload worden: >>>Programma voor zaterdag

 20 februari 2019

Zaterdag een inhaalwedstrijd voor Botlek, uit tegen Rozenburg. Botlek heeft een serie van 3 overwinningen achter de rug, dat is altijd lekker maar Rozenburg is andere koek. De gastheren staan op de 2e plaats en spelen dus mee om de prijzen. Toch is Botlek niet kansloos want ook Rozenburg is niet feilloos, zoals geen enkele ploeg in 3D. Hopelijk kan Botlek bonuspunten meenemen uit Rozenburg.

Aanvang 14.30u, het programma voor zaterdag >>>

 

Jumbo spaaractie

20 februari 2019

We zijn inmiddels halverwege de actieperiode. Spaar dus nog snel voldoende zegels bij elkaar om jouw gewenste artikel(en) te kunnen bestellen. Waar ben jij nog voor aan het sparen?Hotnews: Topking geeft Botlek vlammende voorzet!

15 februari 2019

Topking (de enige echte uitvinder van de vlammetjes) en SC Botlek zijn al jarenlang een hecht spitsenkoppel. Niet in het veld, maar wel in de kantine. Al lange tijd vinden de vlamtosti's en panini's gretig aftrek bij onze leden en bezoekers.

De snackfabrikant uit Schiedam gaf onlangs aan haar assortiment te willen uitbreiden en haar positie te willen versterken. Dat was voor onze sponsorcommissie aanleiding om in gesprek te gaan. Dat de pittige snackfabrikant niet van de slappe maatregelen houdt, werd al snel duidelijk. Topking wil groeien door smaak, kwaliteit en nieuwe producten, dus als we tijd hadden zou men op valentijdsdag wel even langskomen.

En onze harten werden veroverd. Toen hun auto werd uitgeladen bleek Topking ter ondersteuning aan onze club een grote hoeveelheid tosti's en panini's en nieuwe producten, voor verkoop, te hebben geschonken. Zo werd ook een voorraadje KaasTengels oude kaas afgeleverd en een voorraadje Vlam Bapao. De Bapao is ideaal voor de avonden dat de keuken dicht is, maar er wel wat warms moet in de hongerige maag.

En als het niet heet genoeg is kan de vlammende saus van Topking worden toegevoegd. Laat ons weten of de nieuwe producten in de smaak vallen. De ondersteuning van Topking is zeer welkom en onze dank is groot. We hopen op een nog lange en warme samenwerking!

Heeft uw zelf ideeën voor de sponsorcommissie of kent u iemand, een bedrijf of een werkgever, die ook onze club wil ondersteunen, geef dit dan door via sponsoring@scbotlek.nlBericht van de sponsorcommissie

11 februari 2019

Beste leden van SC Botlek,

Het nieuwe bestuur is inmiddels een maand actief en is druk bezig om in- en overzicht te krijgen. Veel zaken verdienen onze aandacht. Eén van de zaken wat prioriteit heeft binnen onze vereniging is de organisatie op het gebied van sponsoring overzichtelijk en transparant te maken voor betrokken partijen; voor de sponsor, leverancier, initiator van het betreffende team en de club.

Een herziene versie van het bestaande sponsorplan is hiervoor in de maak. Om het overzicht te behouden geldt tot die tijd de volgende procedure:
enkel na akkoord van de sponsorcommissie van SC Botlek is het toegestaan om sponsortenues en materiaal beschikbaar te stellen voor teams, dan wel te bestellen bij Top Sportwear.
 
Met sportieve groet,
De Sponsorcommissie
sponsoring@scbotlek.nl


Eerder nieuws

[14-01] Jaron Vicoria: Van Botlek naar Feyenoord...>>>
[13-01] Strandtraining voor de jeugd; JO12 teams blinken uit...>>>
[11-01] Marco van Putten nieuwe voorzitter van Botlek...>>>
[11-01] Nieuw bestuur treedt aan tijdens ALV...>>>
[21-12] Mannen achter de schermen...>>>
[18-12] JO8-1 sluit jaar 2018 in stijl af...>>>
[07-12] Advies van de commissie Invulling Nieuw Bestuur...>>>
[28-11] Botlek in de pers: Column Jan Schoonen over Mick Loendersloot...>>>
[24-11] Wederom drukbezochte voetbalquiz...>>>
[15-11] Arjan Vuik verlaat Botlek...>>>
Meer nieuws in de nieuwsarchieven (zie Laatste nieuws in het menu)