Snelkoppelingen
Club van 50 >>>
Aanmelden >>>
Opzeggen lidmaatschap >>>
Procedures en richtlijnen >>>
Veel gestelde vragen >>>
Uitleg over JO9, etc >>>

Programma
Deze week >>>

Barbezetting
Zaterdag 19-01-2019
Team: 3e
naam via teamleider
naam via teamleider

Zaterdag 26-01-2019
Team: 5e
naam via teamleider
naam via teamleider

Complete planning bij Ledeninfo/Barbezetting

Vreemd menu?
Gebruikt u Internet Explorer 10 of 11 en ziet het menu aan de linkerkant er vreemd uit? Kijk hier voor de oplossing >>>

Jumbo spaaractie
Vanaf 16 januari start bij de Jumbo's in Spijkenisse (Maaswijk, Groenewoud en Waterland) een spaaractie voor gepersonaliseerde clubartikelen. Meer info >>>AFGELASTINGEN

18 januari 2019

De grasvelden zullen om 10.00 worden gekeurd.Overzicht afgelastingen >>>

Botlek 1 ontvangt OVV

 16 januari 2019

Zaterdag worden de eerste officiele wedstrijden van 2019 gespeeld. Botlek 1 treft een in meerdere opzichten bijzondere tegenstander: OVV uit Oostvoorne zal voor het eerst tegenstander van Botlek zijn in de competitie. OVV stapte ruim anderhalf jaar geleden over van de zondag 1e klasse naar de zaterdag 4e klasse om direct met overmacht kampioen te worden.

Dit jaar gaat het wat moeizamer in de 3e klasse maar met een 4e plaats halverwege is er nog van alles mogelijk al zal de realititeitszin bij OVV de focus toch vooral op een periodetitel leggen.

Voor Botlek wordt de tweede seizoenshelft een kwestie van handhaving. Als het al ietsje beter gaat dan in het eerste deel dan zal dat doel bereikt worden.
De eerste testcase is zaterdag. Saillant detail: Botlektrainer Arjan Vuik ontmoet zijn broer Rob die trainer is bij OVV. Hopelijk stapt Arjan als winnaar van het veld.
 
Aanvang 14.30u, de toegang bij Botlek is gratis.

Het programma voor zaterdag voor de Botlekteams >>>


 

SC Botlek legt basis voor profcontract bij Feyenoord

14 januari 2019

De afgelopen tijd is veelvuldig in de publiciteit geweest dat onze club trots mag zijn op de jeugd die doordringt tot onze selectie. Zo nu en dan weet een jeugdspeler van SC Botlek het te schoppen tot profvoetballer. Uiteraard komt het succes daarvan grotendeels voort uit het talent van een speler.

Recent ontvingen wij van Feyenoord bericht dat een oud-jeugdspeler van SC Botlek een profcontract heeft getekend bij Feyenoord en dat wij daar als club een (bescheiden) opleidingsvergoeding voor krijgen.

Jaron Vicario speelde van 2005 tot en met 2011 bij SC Botlek waarna hij via vv Spijkenisse bij Feyenoord kwam. Uiteraard feliciteren wij Jaron met zijn contract en hopen wij als club stilletjes op een miljoenentransfer naar een Europese topclub, op termijn.

Als club zijn we natuurlijk enorm trots, maar het mag ook een compliment zijn naar onze jeugdtrainers die al vele jaren met veel enthousiasme en betrokkenheid aan het werk zijn >>>

Strandtraining voor de jeugd; JO12 teams blinken uit

 13 januari 2019

Bij SC Botlek is er ook in de wintermaanden genoeg te beleven voor de jeugd!

Na een succesvol sinterklaasvoetbalfeest, gezellig Oliebollen-zaalvoetbaltoernooi werd afgelopen weekend de jongste jeugd weer voorbereid op de voorjaarscompetitie met een pittige strandtraining op de Maasvlakte2. 

Klik hier voor de foto's en verder verslag >>>

Ook niet onverdienstelijk, sc Botlek JO12-1 en JO12-2 speelden op hetzelfde moment een toernooi bij vv Spijkenisse. En pakten daar respectievelijk een 2e (zonder te verliezen) en zelfs 1e plek!
 

Botlek heeft een nieuwe voorzitter

 11 januari 2019

Tijdens de Algemene Ledenvergadering vond de formele overdracht plaats van de aftredende voorzitter Ron Frishert naar de nieuwe voorzitter Marco van Putten.

Botlek bestaat ruim 51 jaar en is met Marco van Putten 'pas' aan zijn 6e voorzitter toe. De kersverse voorzitter Marco van Putten gaf aan met veel enthousiasme en energie aan de klus te gaan beginnen en benadrukte dat hij heel veel vertrouwen heeft in zijn bestuursleden. Hij is er van overtuigd dat in het nieuwe bestuur alle kwaliteiten aanwezig zijn om de club te gaan leiden.

Hij dankte de leden voor het vertrouwen in het nieuwe bestuur en beloofde het vertrouwen te gaan terugbetalen >>>.
 

Nieuw bestuur aangetreden tijdens ALV

 11 januari 2019

Tijdens een redelijk druk bezochte algemene ledenvergadering van afgelopen vrijdag heeft het oude bestuur onder leiding van voorzitter Ron Frishert verantwoording afgelegd aan de leden over het afgelopen seizoen.

De financiele cijfers waren in orde en er waren vier jubilarissen:
50 jaar lid: ere-voorzitter Ben Herbers en Peter Holvast.
25 jaar lid: Rick Hoftijzer en John Blokland.

Daarna trad het oude bestuur af: Edwin de Meersemann, Rene Jansen, Ron Bodde, Hans Kros, Dirk Hartingsveld en Peggy van den Berg treden uit het bestuur en werden door de leden bedankt voor hun inzet. Positief is dat alle bestuursleden gewoon actief blijven in de club. Dit tekent toch wel de familieclub Botlek!

De lege plekken achter de bestuurstafel werden daarna opgevuld door de toetredende bestuursleden. Conform het voorstel van 7 december traden Marco van Putten, Elles den Boer, Gertjan Kros, Wesley Hartman en Henk van Sintruijen toe tot het bestuur. Marco van Leenen en Dennis van Looijen bleven in het bestuur.

Vervolgens werd er gestemd voor zowel het nieuwe bestuur als voor de nieuwe voorzitter >>>

Overzicht nieuwe bestuursleden en hun taakgebied >>>
 

Nieuwjaarswedstrijd en receptie trappen jaar af

 5 januari 2019

Het jaar 2019 is weer begonnen middels de traditionele nieuwjaarswedstrijd en receptie.

De selectie speelde tegen een team van oud-selectiespelers (4-2) waarna de receptie kon beginnen.Eerder nieuws

[14-01] Jaron Vicoria: Van Botlek naar Feyenoord...>>>
[13-01] Strandtraining voor de jeugd; JO12 teams blinken uit...>>>
[11-01] Marco van Putten nieuwe voorzitter van Botlek...>>>
[11-01] Nieuw bestuur treedt aan tijdens ALV...>>>
[21-12] Mannen achter de schermen...>>>
[18-12] JO8-1 sluit jaar 2018 in stijl af...>>>
[07-12] Advies van de commissie Invulling Nieuw Bestuur...>>>
[28-11] Botlek in de pers: Column Jan Schoonen over Mick Loendersloot...>>>
[24-11] Wederom drukbezochte voetbalquiz...>>>
[15-11] Arjan Vuik verlaat Botlek...>>>
Meer nieuws in de nieuwsarchieven (zie Laatste nieuws in het menu)